Velkommen

Du/I er velkommen til, at skrive en lille hilsen i min gæstebog.

27-09-2021

Christine Nørrelund

Kære Sandra.

Du skal have et stort tak for at have passet godt på vores datter Elin de seneste to år. Hun var jo lidt en prøvekanin, som en af de to første børn der startede i din dagpleje, så på den måde var det lidt af et sats.

Elin har været utrolig glad for dig og dagplejen. Du har været god til at lave alle mulige ting med ungerne. Det var fx kreating, leg på værelset, leg i haven, men især jeres mange cykelture har hun virkelig snakket meget om når hun kom hjem fra, dagplejen
og håbede hver dag, at I skulle på cykeltur.

Elin snakker indimellem stadig om dagplejen og den anden dag, da vi mødte Elliot (fra dagplejen), sagde hun efterfølgende: "når jeg bliver lille, så kan jeg gå i dagpleje😆".

Det har været skønt både at hente og bringe en glad pige, som hverken havde tid til at sige farvel til os om morgenen eller tid til at komme med hjem om eftermiddagen.


Elin har også været glad for dine børn og virker til at have nydt, når en af dem var hjemme. Da hun var lidt ældre end de andre børn i dagplejen, var det super, at der kom nogen, hun kunne spejle sig i og se op til. Nu går Elin i børnehave med Sofie og det
virker til at hun indimellem tager hende lidt under sine vinger.

Jeg ønsker dig og din familie alt godt i fremtiden.

De kærligste hilsner

Christine